Sabo 54-K Vario B - bosmatuinmachines
 
bosma tuinmachines smilde_tuingereedschap tuinieren klussen

Sabo 54-K Vario B

Sabo 54-K Vario B
Sabo 54-K Vario B
Sabo 54-K Vario B
Sabo 54-K Vario B
750.00
InStock
De Sabo staat bekend om zijn goede opvang prestaties. Met een waaier boven het mes blaast hij het gras in de vangzak(Turbostar systeem), dit betekend dat de machine onder alle omstandigheden goed zal maaien en vangen ook bij nat en langer gras.
Ook uniek aan de Sabo loopmaaier is het aluminium legering maaikast, deze is praktisch onverwoestbaar(roest niet en niet gevoelig voor steenslag).

Dit betreft een professionele Sabo loopmaaier met variable loopsnelheid/aandrijving. Ook beschikt deze machine over een meskoppeling, dat betekend dat u met een hendel op de duwboom het mes aan of uit kan zetten terwijl de motor blijft draaien. Het voordeel hiervan is dat u de machine niet opnieuw hoeft te starten wanneer u bijvoorbeeld de vangzak leegt, of als u op een veilige manier van a naar b wil rijden met de aandrijving/motor aan en het mes dus uit kunt zetten.
De sterke Kawasaki motor drijft een maaimes aan van 54cm. Hierdoor is deze machine geschikt voor professioneel gebruik of particulier met een grote tuin.

De grasmaaier heeft een onderhoudsbeurt gehad en is klaar voor gebruik.
Kortom: Een degelijke professionele machine voor nog jaren maaiplezier
 
Terug naar overzicht